AKTUELNO

Karić morao sve da otkrije.

Voditelj Milan Milošević je ovu emisiju "Pretres nedelje" otvorio temom koja se tiče odnosa Ane Korać i Stefana Karića.

Glavni akteri ove priče su otkrili nove detelje, koji su ostavili u šoku sve zadrugare.

Kada je bilo pitanje za Anu i Stefana, da je Stefanov otac Osman dao intervju da je Ana bila čest gost njihove kuće. Stefan je rekao da njegov otac igra rijalitija, njega je to baš pogodilo. O čemu se radi tu? - upitao je voditelj Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kakve dokaze je on izneo. Zbog toga mi je blokiran na Instagramu, pravio je on meni probleme, kao ranije sa Kijom. Napomenuo sam mu da je Ana bila kod mene, hteo sam da ga proverim. Čovek ne laže, rekao je samo ono što sam mu ja rekao - ispričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekla da je on džentlmen što nije hteo da prizna. Nije mi to Stefan priznao, ja to nikome nisam rekla - rekla je Ivana Šopić.
Čuli smo se pred "Zadrugu". On je imao problem sa Filipom, kao i ja. Pitala sam ga da li ima adresu, jer sam želela da ga tužim. Nikada nisam bila sa njim u vezi, niti sam bila kod njega kući - ispričala je svoju stranu priče Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi išao po drugim kućama i stanovima, one su bile kod tebe. Što ti ne kažeš da je ona bila kod tebe. Nije lepo da ti ispadneš lažov. Nemoj oca da praviš lažovom. Kasarna je prešla preko ove (Ane) - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ana Korać

#Stefan Karić

'