AKTUELNO

Neverovatno!

Otkad je ušla u treću sezonu rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani je jasno zamerila bivšem dečku Marku Miljkoviću na prisnom odnosu sa Ivom Grgurić, ali naročito sa Jelenom Pešić, što mu je večeras i prebacila za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se ponašaš prema meni kao neprijatelj? Ti si danas rekao nešto što je mene... Šta si mi napisao pre nego što si ušao u studio? Hoćeš da te podsetim? Nisi ni u jednom momentu mogao da pomisliš da ću ja ovde možda da uđem - pitala je Luna.
Rekla si mi: "Šta bude, biće." Jesam, ali ne znam šta je moglo toliko da te isprovocira. Jedan jedini put smo se zagrlili Jelena i ja kada smo izlazili iz izolacije, to je sve od našeg fizičkog kontakta - rekao je Marko.

Luna i Marko su potom razgovarali o prepisci koju su imali neposredno pred Markov ulazak u "Zadrugu", a onda su se dotakli teme emocija.

Foto: TV Pink Printscreen

Najmanje je bitan fizički kontakt! Ti nemaš pojma što sam ja ušla ovde - dodala je Luna.
Ti meni nećeš da kažeš da li me voliš ili ne, o čemu onda da pričamo, izbegavaš me. Da li me voliš? - pitao je Miljković.
Pa to znaš! Naravno da te volim, ali ako si mislio da ću te moliti da se pomirimo, grdno si se prevario. Pozdravila te je Milena - prebacila je Luna.
Ti pričaš jedno, radiš drugo. Prvo si me ti naučila da se ponašam u skladu sa onime što pričam - dodao je Marko.
Volela bih da budeš napolju samo jedan dan, pa da vidiš kako sam se ja osećala. Kada budeš saznao što sam došla, obiće ti se svi ti kontakti o kojima pričaš - rekla je Luna.
Prestani da budeš bezobrazna - govorio je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'