AKTUELNO

Haos za crnim stolom.

Sledeće pitanje je bilo upućeno Marku Miljkoviću: "Zašto je Mateja d*pelizac, kome se on uvlači, ti nam reci jer mi to nismo primetili".

Foto: TV Pink Printscreen

Svako može da primeti ono što mu se servira. Ja smatram da je on takav. Kad nekim osobama daš veći budžet smatram da je to uvlačenje u onu stvar. To je ispao prema svraki koja se sada javlja. Stavio me je u koš sa ovom budaletinom, a srednji budžet je dao ovoj svraki - rekao je Marko.
Ti si najveći primer seljaka, nijedan veći seljak od tebe nije ušao ovde - dobacila mu je Marija Kulić.
Jednostavno, neću da se vraćam na ovo što sam rekao, nije znao da poštuje kad ga pohvalim, kad uporedim njega sa sobom, kad pohvalim njihovu vezu. Nije video da sam ja mnogo puta uticao na Taru da se stišaju njihove strasti. Stavio me je u isti koš sa ovom budaletinom - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U isti koš spada 17 ljudi, to je mali budžet - rekao je Mateja.
Ja sam mesec dana ovde, sigurno ti se nije svideo neki moj postupak, trebalo je da kažeš: "Ispao si džukela tad i tad", a ne nismo ostvarili komunikaciju. Dosta ružnih stvari sam ja ovde uradio, što je za osudu, mogao si lepo da kažeš kad sam bio smeće prema nekom. Budi šmeker i reci: "Evo ti mali budžet jer vređaš starije gospođe", to je dupelizac prema meni - naveo je Miljković.
Ti imaš loš odnos sa njom i problem je što sam njoj dao srednji budžet, a ja imam sa njom dobar odnos od 6. septembra. Potpuno je prirodno da imam o svakom neko mišljenje - naveo je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan poštuje to što mu ja priđem kad je sk*njan, a ti ne vidiš kad ti ja krpim vezu - rekao je Marko.
Ti si meni pokazao da si ljakse. Imaš nadobudan stav, penješ se tu. Ne pričam to zato što si iz Brusa. Imaš taj neki zidarski stav, ponašanje - rekao je Matijević.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'