AKTUELNO

Prvi put su zajedno na filmu.

Glumački par Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu došli su u Srbiju, kako bi učestvovali na ovogodišnjem FEST-u, gde će biti prikazan film u kom oboje igraju. 

Kako ističu, ovo im je bio prvi put da igraju zajedno na filmu, a jedna stvar im je bila olakšica.

Prvi put smo zajedno radili na filmu i igrali bračni par. Svi nas pitaju kako je to bilo, a ja kažem da je bilo isto kao i sa svakim drugim partnerom. Morali smo da se dogovorimo i međusobno podržavamo. Naša prednost je bila da smo tekst mogli da prolazimo kod kuće. Na snimanju je bilo mnogo duhovitih trenutaka - ispričala je Snežana.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Poznati glumački par još uvek nije doneo odluku da li će se iz Njujorka vratiti u rodni Beograd.

Mi smo i tamo i ovde. Definitivne odluke nikada nismo donosili. Kad se jednom izmestite, potpuno je svejedno gde ste. Nama se promenila perspektiva i sad možemo da se izmestimo na bilo koji kraj sveta. Kad odete, shvatite da pripadate svuda i nigde - iskrena je Snežana, dok se Uliks našalio:
Evo tu smo, sad smo u Srbiji.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Njihova ćerka Nika pratila je roditelje na ovom putovanju u Srbiju. Ona je prekinula porodičnu tradiciju, te se ne bavi glumom već režijom, pisanjem i produkcijom.

Nika je sam svoj gazda i radi svoje filmove. Pokušavamo kao roditelji da joj damo prostor da se bavi čime želi. Mi, kao i drugi roditelji, mislimo da znamo sve bolje od svoje dece - kaže Snežana.

Uliks smatra da njegova generacija nije mnogo toga ostavila deci.

Mladima nismo dali bazu i sigurnost, kao ni to šta su vrednosti na kojima se ovo društvo zasniva. Mislim da smo tu kao generacija napravili loš posao. Bili smo zakinuti za mladost, ali moramo da prekinemo da se doživljavamo kao žrtve - rekao je glumac.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Autor: Pink.rs

#Snežana Bogdanović

#Uliks Fehmiu

'