AKTUELNO

Nije štedela reči!

Predstavnik sedme sile je imao još jedno pitanje za Lunu Đogani u emisiji "Pitanja novinara", a zanimalo ga je da li se Luna videla sa Nenadom Sinđelićem Gastozom u periodu rastanka sa Markom Miljkovićem, o čemu je portal Pink.rs pisao.

Da li si se u tom periodu rastanka videla sa Gastozom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, bila sam na njegovoj slavi. Nastao je karambol. To sam namerno uradila. Videli smo se i na dodeli nagrada. Gastoz je pomenuo neke stvari na "Zadrugoviziji" da isprovocira Marka, opet je ispao NE prijatelj, rekao je tati neke informacije, pokušao je da isprovocira Marka. Pokazao je nepoštovanje prema meni po ko zna koji put - rekla je Luna.
Da li ste bili intimni? - nastavio je novinar.
Pre jesmo, to sma pričala ovde. Nije se mešao sa Slobom, ali se meša u Markovu i moju vezu, ne znam šta pokušava time da uradi. Skontala sam posle "Zadrugoviziji" kada je tagovao jednu osobu, znam sa kim se druži, sa Markovim neprijateljem. Ne znam šta sam mu uradila, pa se tako ponaša. Uvek je znao i moje emocije ili sve. Jako je ružno što je pričao, kao: "Mi smo delili Lunu". Opet je pokazao kakav je. Može da pokušava da me isprovocira, da izmišlja, ja znam šta je istina - istakla je Đoganijeva, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je saznao da sam bila na slavi, nastao je haos, to sam namerno uradila, to je bio način da ga povredim - ispričala je Luna.

Detaljnije o ovome u video-prilogu ui nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Zadruga 3

'