AKTUELNO

Evo šta je pričala pre tačno šest meseci.

Zanosna plavuša iz Zagreba Iva Grgurić od prvog dana "Zadruge 3" mamila je muške uzdahe, a oko nje su se odmah stvorile razne priče i zavrzlame u Beloj kući. Ona nije ostala imuna na šarm Stefana Karića, te su njih dvoje otpočeli i ljubavnu romansu pred kamerama, koja se neslavno završila.

Iva je flertovala i sa drugim zadrugarima, a sada je u ljubavi sa Filipom Đukićem, sa kojim nikako da ozvaniči vezu. Kada je ulazila u "Zadrugu 3" 6. septembra, Grgurićeva je bila puna samopouzdanja i vere da će uspeti da pridobije simpatije publike, a evo šta je tada za naš portal govorila.

Foto: Pink.rs

Dolazim iz Zagreba, bavim se modelingom i manekenstvom, vedrog sam duha, vrlo komunikativna, kao što vidite zgodna, pametna, raspoložena za nova iskustva i verujem da ću se ove sezone jako dobro zabaviti. Završila sam četvorogodišnju školu za kozmetičarku, imala sam u prošlosti jedan kozmetički salon, ali onda sam shvatila da nije za mene osam sati sedenja, ja sam više tip koji je vrckav, shvatila sam da želim da se pronađem u drugačijem svetlu, ne samo u kozmetičkom salonu. Kod mene je vrlo interesantno što nikad nije monotono, uvek se dešavaju neke dogodovštine i mislim da sam pravi kandidat za "Zadrugu 3" - rekla nam je pred ulazak u Belu kuću Iva i dodala:
Od mene očekujte neočekivano, to definitivno, neću sad previše otkrivati jer mi je misterioznost jača strana, sve ćete već videti.

Foto: TV Pink Printscreen

Grgurićeva je pred ulazak u Belu kuću ambiciozno istakla da se nada da će iskoristiti priliku koja joj se ukazala.

"Zadruga" definitivno otvara mnoga vrata, ja znam da ako budem pametna i ako iskoristim sve što mi se pruža, da će mi se ta vrata i otvoriti, mnogi ljudi dobiju priliku da budu u "Zadruzi", ali ne znaju da je iskoriste onako kako treba - rekla je tada Iva, a onda prokomentarisala neke od svojih sadašnjih cimera sa kojima deli životni prostor:

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost ne poznajem nikoga od budućih cimera. Čula sam da ulaze Ana Korać, David, Mića, bez Miće ništa, Marija Kulić, sad sam je srela. Koliko sam pratila, Mića je meni idealan kandidat, on ima takav karakter sa kojim se mi retko susrećemo, on podiže sve i zato je idealan kandidat, dok ne primer David i Ana moraju napraviti neku priču, tipa priče ljubavne, jer oni na nekom nivou komunikacije i vokabulara ne mogu parirati Mići definitivno. Sa Marijom ne bih volela da zaratim, ona izgleda veoma opasno, pokušavaću neke tenzije, ako ih bude bilo, da ih smirim.

Iva nam je 6. septembra ispričala i da je slobodna, te da će biti otvorena za ljubav, ali da seks pred kamerama ne dolazi u obzir. Podsetimo, ovo obećanje nije u potpunosti ispunila s obzirom na to da se nekoliko puta "zaigrala" ispod jorgana sa svojim tadašnjim dečkom Stefanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj status pred ulazak je slobodna, nedavno sam raskinula dugogodišnju vezu. Nikad ne reci nikad. Ne znam šta će biti, ako se desi ljubav, ništa nije slučajno. Sve se desi s nekim razlogom. Otvorena sam za sve opcije, nisam zatvoren tip osobe. Ako se zaljubim, Bože moj, biće još interesantnije. S*ks pred kamerama - nikako. Znam da je puno zadrugara reklo "nikako" a ipak se desilo nekako, ali ne, definitivno ne. Zato što koliko to jeste interesanto, toliko i nije, zna se gde je mesto za s*ks, gde se to radi, ne radi se da te roditelji gledaju. Tu ću se definitivno kontrolisati - bila je izričita Iva.

Grgurićeva je otkrila za naš portal da njeni najbliži ne znaju da će ona postati učesnica rijalitija, te da će se sigurno šokirati kada je budu ugledali na malim ekranima.

Imam majku i oca, razvedeni su, imam očuha i troje braće. Niko od njih ne zna, biće haos kad im budem javila, mislim da će biti šokirani - rekla nam je tada, pred ulazak u "Zadrugu" Iva Grgurić.

Autor: R.L.

#Iva Grgurić

'