AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Gagi Đogani ove noći pričao je o vezi svoje ćerke Lune Đogani sa Markom Miljkovićem, a u jednom momentu spomenuli su i njegovu bivšu suprugu Anabelu Atijas. To Luna nije mogla više da sluša, pa je napustila emisiju i otišla sa Miljkovićem u hotel. Ono što je zanimljivo jeste da je Gagi u jednom momentu rekao da Anabela nikada nije podržavala vezu Lune i Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je najbitnije da je moje dete srećno. Ne mislim da Marko može da je ugrozi. Ja sam ih ostavio u miru kada sam ulazio u Zadrugu 3. Anabela se pomirila s tim da ne može da utiče na svoje dete, da ne može da bude sa Markom, da li je htela u to ne mogu da ulazim. Sad verovatno su se tu dešavale neke svađe, ja to ne mogu da znam. Anabela i ja se u dosta stvari ne slažemo. Kada je u pitanju Luna, ja razumem Lunu i ja sam uz Lunu. Pročitao sam poruku koju je Anabela napisala - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi pozdravlja svaku Luninu odluku, on veruje u ljubav. Što se tiče Anabele, ja nju razumem. Anabela nije protiv Marka zbog Marka, jer je gledala Lunu kako pati. Ovde se samo pravi bauk da bi Anabela ispala najgora - govorila je Ermina.
Anabela je Marka poštovala i nikada ga nije prihvatila kao Luninog dečka. Suština problema je to što Anabela neće da prihvati Marka kao Luninog dečka - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela nikada nije prihvatila vezu Lune i Marka. Anabela je morala da se pomiri sa činjenicom što Luna voli Marka i nije mogla s tim da se bori, odustala je... Kada su neki problemi između Lune i Marka, Luna mene zove. Luna ludo voli Marka i ona ne voli puno da sluša kritike. Ona je došla zbog ljubavi prema Marku, nju ne zanima novac, ni karijera... - otkrio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'