AKTUELNO

Ponovo se posvađali!

Mina i Mensur i ove noći su se posvađali, a sve se dogodilo tokom žurke koja je organizovana na imanju. Mina je govorila Mensuru da joj je ponovo zamerio što je merkala druge muškarce tokom žurke, što je ona negirala. Kasnije se ispostavilo da je Mensur pomislio da Mina merka Marka Miljkovića koji je posle nekoliko minuta ušao u pab.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj ja da razvalim sada to staklo... Ti meni pričaš da li ja gledam nekog. Ne možeš ti meni ovo da radiš. Nemoj da se okrećeš, kao pi*ka onda ideš. Ne mogu da razumem ovo ponašanje. Svaki put u pola 2 samo ti i ja u kući. Neću da spavam u kući. Ne gledam nikog, osim tebe! Sve bih razbila sada. Ne gledam nikoga, u Borisa (brata) ti se kunem! Ne radim ništa da bi ti smetalo. Pun mi je k*rac više. Ti meni prebacuješ stvari koje ne radim. Mene zauzeti i slobodni muškarci ne zanimaju, ti si mi sve ovde - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se derem ovde! Nema problema. Vrati se. Hajde, opusti se. Što sada dramiš? Ne razumem što se dereš i kidaš. Ja nisam za tebe, ne mogu. Nisam ja za tebe, Mina. Ne mogu... Ne znam kako da ti objasnim - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tačno. Mi imamo bratski odnos već tri godine. Polako i lepo pričajte - poručio je Marko, Mini i Mensuru.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'