AKTUELNO

Sestra pokojne pevačice takođe želi da se bavi javnim poslom, međutim, kako je ispričala u jednom intervjuu ima strahove.

Ksenija Pajčin, koju je pre sedam godina ubio dečko Filip Kapisoda, nakon čega je izvršio samoubistvo, ostavila je iza sebe ožalošćenu porodicu, a između ostalih i sestru po ocu Miju Pajčin.

Foto: Facebook

Mnogi pronalaze sličnosti između njih dve, što ne čudi jer je Mia izrasla u pravu lepoticu.

Foto: Facebook

I ona je izgleda krenula koracima svoje sestre, jer se pre dve godine pojavila u spotu za pesmu "Lako je" Ilije Mihajlovića.

Foto: Facebook

- Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - rekla je Mia u jednom intervjuu.

Foto: Facebook

Da je nije zaboravila, iako je imala samo 13 godina kada je ubijena, svedoči i fotografija koju je objavila na svom profilu na Fejsbuku na dan kad bi Ksenija napunila 36 godina.

- Najlepša moja, srećan ti 37-mi rođendan! Znaj da mislim na tebe i da mi mnogo nedostaješ, volim te puno! Bila si i ostala najlepša! - napisala je ona pored Ksenijine fotografije koju je objavila 3. decembra 2014.

Autor: V. T.

#Ksenija Pajčin

#Mia Pajčin

#pevačica

'