AKTUELNO

Kulićeva objasnila da joj je Mirko priznao da je pesma "Deveti krug" od reči do reči posvećena pevaču.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 3" večeras imaju priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Naredni snimak koji je prikazan zadrugarima je onaj u kojem Miljana Kulić podseća Lunu Đogani da je njen prvenac posvećen njenoj ljubavi sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Cela pesma je u vezi sa tom pričom. Ta pesma je u vezi sa nas troje. Miljana voli tu pesmu, i svaki put mora meni da nagovesti za njega - rekla je Luna.
Ne verujem ni u Slobinu ni Luninu vezu. U ledu ledio si me, to nisam htela Požuda slađa nego med, to nisam smela, nije smela da bude sa oženjenim čovekom. To je neka nestvarna ljubav - rekla je Miljana.
Rekla sam da me situacije koje su bile ovde me više asociraju na Slobu, jer sa Markom sam bila i van rijalitija. Marko me ne asocira na "Zadrugu", jer sam bila sa njim napolju, a sa Slobom imam samo ovde neke situacije u "Zadruzi" - objašnjavala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti se pesma "Deveti krug", niti se "U ljubavi luda" ne uklapa u priču sa mnom. Sloba Radanović nju nije dizao na tron, nego je gurnuo u kanalizaciju. On je većinski krivac, sebe je uzdigao, preuzeo je krivicu samo 10% - prokomentarisao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je odabrala tu pesmu i od reči do reči je posvećena Slobi. Mirko Gavrić mi je rekao da je ta pesma posvećena Slobi Radanoviću. Objašnjavala sam Stefanu značenje reči. Marko Miljković je Luni uteha u prolazu. Luna je bila mnogo povređena, verovala je u tu ljubav, volela je Slobu, isponižavala je sebe. Zaljubila se u Marka iz osvete, ovo je uteha u prolazu. Sloba je njoj pred ulazak u "Zadrugu" poklonio krstić i rekao joj je da će se čuti kad izađe. Svaka pesma njena podseća na Slobu. Luna je ušla u vezu sa Markom samo da bi skrenula misli od Slobe - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

'