AKTUELNO

Na albumu je 16 pesama koje izvode neki od najcenjenihijih hrvatskih izvođača.

U Muzeju grada Splita održana je promocija albuma "Naša bila štorija" na kojoj su prisustvovali protagonisti i autori ove priče. Šesnaest pesama je na albumu koji potpisuju Neno Ninčević i Goran Karan, a nastajao je punih devet godina.

- Blagoslovljena što sam deo ove priče. Kad je Goran prvi put došao kod mene kući kako bi mi odsvirao ove pesme, zatekla se kod mene i moja majka. Prva je počela plakati, a ja odmah za njom. I kad sam pre neki dan dobila CD, a već je od tog prvog slušanja prošlo osam godina, opet sam zaplakala. Moja mama se ponaša kao da do sada ništa nisam otpevala, ona samo čeka "Našu bilu štoriju". Rekla mi je kako od "Dalmatinke" i "Virujem u te" nisam ništa otpevala njoj za dušu. Ponosna sam i srećna što sam iz ovog grada i jedva čekam da se vratim u Split - rekla je Severina na promociji albuma "Naša bila štorija" u Muzeju grada Splita.

Foto: Promo

Kako će koncertna promocija mjuzikla započeti u splitskoj dvorani Gripe 21. aprila, baš na njen rođendan, pevačica se našalila da su joj kolege smestile kako bi ih kasnije vodila na večeru.

Ulaznice za koncert na Gripama već su u prodaji, a promocija se nastavila u pesmi i dobrom raspoloženju, dok je prisutne nasmejao i autor Neno Ninčević.

- Hvala Bogu da smo svi živi i zdravi u ovoj prelepoj ekipi, koja je ovim pesmama dala dušu. Hvala mom gradu što mi je, kao detetu s Brda, dao priliku da dođem i u centar grada, u ovaj predivni muzej, mada sam i ja muzejski primerak, koliko godina imam. Mi smo brzo napisali stvari za ovaj mjuzikl, ali kasnije neke stvari nisu išle tokom koji smo želeli. Mislio sam da neću doživeti premijeru, ali se nadam da će do koncerta na Gripama biti sve u redu - našalio se Ninčević.

Foto: Promo

Album u luksuznom digipack izdanju u prodaji je od prošlog petka i sadrži 16 pesama u izvođenju Severine Kojić, Gorana Karana, Danijele Martinović, Đulijana, Tedija Spalata, Stefana Kokoškova, Arijane Čuline i Snježane Šinovčić Šiškov.

Bogato je opremljen knjižicom od 32 stranice s atraktivnim fotografijama sa snimanja spotova, stihovima pesama, izjavama autora i sjajnim uvodnim monologom lika Ćiribimbaša, koji savršeno opisuje likove, odnose zavađenih porodica, Split sedamdesetih godina i njegov jedinstveni mentalitet.

Autor: Pink.rs

#Goran Karan

#Severina Kojić

#album

#pevač

#pevačica

'