AKTUELNO

Mladi bokser gostovao je u "Novom jutru" Dee Đurđević i Predraga Sarape, gde se uživo obratio javnosti i priznao kako stoje stvari.

Iako je trebalo da uđe u ring 27. marta, Veljko je bio prinuđen da zbog širenja korona virusa otkaže sve mečeve - kako one u martu, tako i one u aprilu, sve dok se situacija ne bude stabilizovala.

Foto: TV Pink Printscreen

- "Grand Pri Budva" je nažalost otkazan ove godine, trebalo je da bude preozbiljna revija... Trebalo je da radim jedan od tri meča koji će nas približiti bliže evropskoj tituli, trenirali smo pakleno, sparingovali smo... ve smo uradili da budemo najbolja verzija sebe taj dan, ali šta je tu je, takvo je stanje kakvo jeste. Meni je žao što nije moglo bez publike barem da se održi. Ako se ja testiram da nisam pozitivan i drugi borac, smatram da je mogao da se održi meč, ali to neko pametniji od nas razmišlja o svemu tome - rekao je Veljko i priznao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve su otkazali, i 16. aprila u Zvorniku i 27. marta u Budvi... Ja, kao što znate, dete čekam tako da sam planirao da napravim bar tri meča do tad, za ovaj mali vremenski period, jer onda što se kaže - moram malo da budem kod kuće, neću moći da treniram ovako bezuslovno.

Autor: D.T.

#Veljko Ražnatović

#koronavirus

'