AKTUELNO

Pozvala na odgovornost!

Naša manekenka Jovana Đorđević oglasila se putem društvenih mreža zbog pandemije koronavirusa. Naime, ona je trenutno u Italiji, koju neće moći da napusti do daljnjeg iako su joj deca u našoj zemlji.

Jovana je naglasila da ona ne želi da ugrožava ničiju bezbednost, te da će zbog toga biti čak daleko i od svoje dece, te je pozvala i ostale ljude da brinu pre svega o svom, ali i o tuđem zdravlju.

View this post on Instagram

some more

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Imam nešto da kažem... Nisam videla decu od 1. marta. U Italiji sam, a deca su u Srbiji. Neću ih videti bar još dve nedelje, minimum. Mogla sam da dođem pet puta do sada, da sam htela, ali nisam želela da ugrožavam ničiju bezbednost, iako svakako iz stana nisam ni izlazila i verovatnoća da sam zaražena bila je veoma mala, ali je svakako postojala - napisala je manekenka i dodala:
Dakle, u samoinicijativnom karantinu sam još i pre nego što je ovdašnja vlada o karantinu donela odluku, jer ne bih podnela da se zbog moje greške bilo ko dovodi u opasnost. Shodno tome, ne mogu da razumem ljudsku glupost i bezobrazluk da se mera predostrožnosti ne pridržavaju, nego šetaju gradom i možda prenose virus, jer njima virus ne može ništa? Sve i da nemate roditelje, bake i deke, braću i sestre, tetke i strine, decu i prijatelje o kojima brinete, to i dalje ne objašnjava zašto ste takva samoživa goveda, bez trunke savesti i zdravog razuma. Ostanite kod kuće i tako potencijalno sačuvajte nečiji život!

Ova poruka lepe manekenke je naterala mnoge da stave prst na čelo i zamisle se, da li je njihov hir bitniji od nečijeg zdravlja.

Autor: R.L.

#Jovana Švonja

'