AKTUELNO

Tek što je rešila probleme sa majkom Anabelom.

Miona Jovanović od danas je novi vođa u rijaliti programu "Zadruga", a večeras je tokom emisije "Izbor potrčka" kod voditelja Milana Miloševića birala potrčke i omiljenu osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovanovićeva je za svoje potrčke odabrala Jelenu Pešić i Marka Miljkovića. Ovo je ostavilo veliki utisak na sve ukućane, a posebno na Lunu Đogani koja samo što je rešila probleme sa majkom Anabelom Atijas.

Dosta sam razmišljala za potrčke. Niko mi nije bio toliko inspirativan. Smatram da ljude napolju zanima šta bi bilo kada bi te osobe bile u izolaciji. Staviću Jelenu Pešić i Marka Miljkovića. Nije čist odnos - rekla je Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ne prija mi, onako sam baš danas bila i raspoložena i negde od cele ove priče izolovana, tenzija se spustila... Ne prija mi zato što je ova priča uzela maha. Ja da sam vođa ja bih zanimljiviji izbor napravila. Ja ne mogu stvarno da zabranim. Anabela je toliko vidim žena zdravog razuma, sa njom može da se priča o svemu. Imamo korektan odnos - govorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas pričala sa Jelenom o tome i rekla sam joj svoj lični utisak, da je vrlo evidentno bilo da se on (Marko) jako neprijatno oseća što ne može da je zaštiti, krivio Lunu... - oglasila se Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Bespotrbeno je ovo. Ja sam pokušavao da se ugasi na neki način ta trojka, ne prija mi trenutno, zato što smatram da zaluđuje mozak i jednoj i drugoj. I Luni i Dragani... Ovaj, Jeleni. Znate šta sam mislio. Meni se to nikako ne sviđa. I narednih pet dana će naša komunikacija biti svedena na minimum - rekao je Marko.

Nakon ovoga usledilo je još jedno veliko iznenađenje. Naime, Miona je odabrala Luku Belića za omiljenu osobu, a kada su to svi zadrugari čuli, pozdravili su Mioninu odluku ovacijama i aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dvoumila sam se između dve osobe. Moram ovaj put malo da uključim mozak. Omiljena osoba će biti Luka - izjavila je Miona i sve iznenadila.
Ne moraš da spavaš u hotelu, čisto da znaš - povikala je Jelena Luki.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što me je Miona izabrala za omiljenog. Lepo ćemo se odmoriti, družiti... - rekao je Luka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'