AKTUELNO

Divna je rešila da se obračuna sa Markom i pred TV kamerama otkrije njegovu mračnu tajnu.

Još uvek se ne sleže prašina zbog gostovanja zvezda emisije "DNK" Divne i Marka u "Moćnom programu" Televizije Pink, emitovanog u petak uveče.

Foto: TvPink Printscreen

Cela Srbija i dalje bruji o njihovim bračnim problemima koje su podelili sa čitavom nacijom, ali i o skandalu koji je izazvala voditeljka Maca Diskrecija.

Ona je tokom svog muzičkog performansa pošteno ispipala međunožje Divninog muža, iako je ona sve to pomno gledala, a onda je rešila da mu se osveti kao nikada do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Divna je direktno udarila na Markovu muškost i njegove sposobnosti tokom vođenja ljubavi, pa je bez blama otkrila svima da je suprug nije zadovoljio dva meseca. Čim se povela priča o oralnom seksu, oglasila se Divna i otkrila tajne iz bračnog kreveta.

On to mora da proba, nije probao. To je radio, ali nije kod mene. Ima već dva meseca kako nije ništa radio - otkrila je Divna, zbog čega je Marko pocrveneo.

Foto: TvPink Printscreen

Posle toga i on je rešio da iznese svoju stranu priče, pa je Maci priznao da je imao seks sa svojom suprugom, ali da je nije oralno zadovoljavao dva meseca. On je tokom ovog vremenskog perioda bio posvećen drugim ženama, a šta su sve otkrili pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Moćni program

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'