AKTUELNO

Čitava informativna redakcija TV Pink i tokom vanrednog stanja danonoćno na terenu prikuplja najnovije informacije u vezi sa koronavirusom, koje potom milionima gledalaca prezentuje Tanja Rađenović.

U razgovoru za emisiju "Premijera" Tanja priznaje da nije lako građanima Srbije saopštavati nepovoljne informacije, posebno u ovom trenutku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno da je teško, to je ono o čemu pričamo... Posao na televiziji, pogotovo naš posao u informativnoj redakciji ume da bude često veoma stresan, pogotovo jer su te vesti koje saopštavate prilično nepopularne, neki put i veoma tužne, rizične... Danas je čak bilo i vesti na koje bi svako ljudsko biće trebalo i da se naljuti - kaže Tanja i dodaje:

- Ovo nam je posao, ovo su trenuci kada pokazujemo ono najbolje što naš posao nosi.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je podvukla da se svi trebamo pridržavati propisanih mera, da treba da budemo solidarni, kao i da osim o starijima vodimo brigu i o onima kojima su, pored njih, pomoć i razumevanje preko potrebni.

- Moramo voditi računa i o onim ljudima koji su možda malo anksiozni, depresivni... Mi smo pokrenuli i za njih veliku akciju - podsetila je Tanja.  

Autor: D.T.

#Emisija Premijera

#Nacionalni dnevnik

#Tanja Rađenović

'