AKTUELNO

Ne oseća se dobro.

Đorđe David danas je obavestio javnost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je oboleo od opakog virusa korona.

- Nažalost... Potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas! - napisao je on.

- Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje, temperatura tu i tamo... Šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom - rekao je Đorđe David boreći se za dah u uključenju za jednu televiziju i dodao:

- Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... Ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu... Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće - zaključio je Đorđe David iz bolnice i pod zaštitnom maskom.

Autor: M.K.

#Đorđe David

'