AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević danas je doputovala iz Amerike u Srbiju evakuacionim letom, a sa javnšću je podelila potresnu poruku o tome koliko joj je teško zbog celokupne situacije usled pandemije koronavirusa.

View this post on Instagram

Konacno u Srbiji! 😍🙏🏻 Izreceno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam vec 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini blizi kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta. Bilo je ovo za mene neverovatnih 14 dana neizvesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija SAMO SAM ZELELA DA DODJEM KUCI I BUDEM BLIZU SVOJE PORODICE da zajedno prodjemo sve ovo! Iako cu biti izolovana, konacno sam mirna i srecna sto sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu, citava familija (Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Nemacka... i neko u CG❤️) nekako svi su mi blizu kada sam tu! Ne bih podnela da sam preko okeana u ovim momentima jer samo od pomisli da se nekom nesto desi ne bude mi dobro! Prijavila sam se ambasadi i strpljivo cekala da se organizuje let. Kada sam stigla na aerodrom i videla nase ljude takav naboj emocija! (da sam se sklanjala od ljudi da ne vide da placem! Suze i flashback iz rata kada je vojni helikopter dosao po majku, mene i brata i prevezni smo u Srbiju! 😭🙏🏻) Zelim da pohvalim nasu zemlju, svaka cast na organzaciji i merama zastite 🙌🏻🇷🇸 Psihicki sam se spremala cak i za grupni karantin, medjutim pred let nam je stiglo obavestenje da tamo idu oni koji dalaze iz najzarazenijih zemalja sa crne liste, ostale zemlje idu u kucni karantin 28 dana! Mere su poostrene, i postujte ih. Ja sam u svom stanu sama u karantinu. Sa majkom, bakom dekom se nisam fizicki pozdravila, sa svima sam i dalje na video call predostroznosti radi- cuvajte svoje, pogotovo starije ❤️🙏🏻 Mi mladji iako zakacimo lakse cemo to prevazici, oni ne! Ovo sam ispisala u dahu onako iz srca za ljude koji me prate i danima pitaju sta je sa mnom...a ja sam cutala sve dok nisam stigla u svoju zemlju jer i sama nisam znala hocu li i kako stici... Volim vas sve i zajedno cemo sve ovo proci! A sad u karantin: knjige, joga, citanje, kuvanje i catovanje sa najmilijima! 💓💞💓💞💓💞💓💞💓💞💓💞💓💞💓💞 #OstajteKodKuce #StayHome #LoveYouAll

A post shared by Stanija Dobrojević 🧜🏼‍♀️ (@stanijadobrojevic) on

Njoj je izrečeno 28 dana karantina, a kako je rekla ona je i pre toga 14 dana provela u izolaciji. Po dolasku u Novi Sad, Stanija je na društvenoj mreži Instagram podelila i snimke koji su nastali noć pre nego što se ona ukrcala na let za Srbiju, a spomenula je i Marka Markovića.

Video: Instagram.com/stanijadobrojevic

Video: Instagram.com/stanijadobrojevic

- Upravo se pakujem. Javili su nam iz ambasade da je sutra ujutru organizovan let za sve nas iz Srbije koji smo ostali ovde zaglavljeni. Treba da spakujem sve stvari, ujutru rano ustajem, u pet. Tu su i Markove ruže, još uvek se super drže. Sada ću da jedem i da legnem ranije da spavam... Sutra prepodne treba konačno da stignem u Srbiju. Moja porodica je odlepila, a i ja zajedno s njima - poručila je Stanija veče pre nego što je krenula za Srbiju.

Video: Instagram.com/stanijadobrojevic

Video: Instagram.com/stanijadobrojevic

Autor: M. K.

#Stanija Dobrojević

'