AKTUELNO

Ni na kraj pameti mu nije bilo da će ga ovo zadesiti!

Muzičar Đorđe Nikolić, koji je poznat pod umetničkim imenom Đorđe David danas je sa javnošću podelio vest da je oboleo od opakog koronavirusa. Đorđe se danas oglasio iz bolničke postelje i otkrio da se ne oseća dobro, da stravično kašlje i da ima temperaturu, a on je pre samo 15 dana posetio lekara, a tada nije ni slutio da će ga snaći sve ovo.

- Otišao sam na rutinsku kontrolu svih organa, koju obavljam s vremena na vreme - rekao je on tada novinarima, a onda tvrdio da je koronavirus zapravo ''izmišljotina Kineza''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče koronavirusa mogu samo da kažem da je to izmišljotina Kineza, najpametnije nacije na ovoj planeti. U Kini umre jednak broj ljudi od običnog virusa, kao i korone, koju su oni pustili u svet kako bi se obogatili. Oni tim putem skreću pažnju na sebe, promovišu se. Ja im skidam kapu kako su se dosetili koronavirusa da zaplaše narod, ali isto tako i apelujem na sve kod nas da ne paniče jer to nije priča kakvu su nam servirali Kinezi, a da se čuvaju i pregledaju zbog sebe i svog zdravlja uvek - rekao je Đorđe David tom prilikom i dodao:

- To je virus koji napada pluća, kao jača upala pluća, mere zaštite treba da postoje prvenstveno zbog sebe, ali Kinezima ne treba da verujemo, iako im je plan savršeno upalio.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Autor: M. K.

#Đorđe David

'