AKTUELNO

Mića je raskrinkao.

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu su bili Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Oni su pričali o svom odnosu, te su istakli kako se vole.

Foto: TV Pink Printscreen

Sto puta mi je rekao da sam dobar čovek. Malo smo se i posvađali, jako sam nervozna, naljutila sam se, iznervirao me je. Stojim iza svake reči na klipu koju sam rekla. On meni kaže da me voli jer sam dobar čovek i da zna da volim i ja njega. Sledeći put neću ni komentarisati - rekla je Maja.
Sve što sam rekao tako je. Ja kad se sa nekim družim zavolim ga, nju sam zavoleo. Zna da me iznervira i da pretera, ali to je to - rekao je Janjuš.

"Da li je Maja sada prestigla Ivanu Šopić koja je bila broj jedan", upitao je voditelj.

Ivana nije broj - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da mešam Ivanu. Stefan je broj jedan. Onda Maja, Jelena, sa kojom sad ne pričam, Mića, ali da ne nabrajam sad sve. Ako Maja prizna da joj se dopadam nećemo se družiti više - rekao je Janjuš.
Maja je moj prijatelj, prema Janjušu ima emocije - rekao je Mića.
Mene ovde niko ne voli sem Janjuša. On je meni prijatelj i drug. Kako neko može da mi kaže da spavam sa oženjenim muškarcem u spoljnom svetu, a kaže da je prijatelj - rekla je Maja Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je zaljubljena u Janjuša, tvrdim svojim životom. Zaljubljena je do ušiju - vikao je Mića.
Ti si meni rekao da je Janjuš zaljubljen i da je odlepio. Znam šta Mića radi, dobar je sa nekim da ga navuče i da istrtlja za crnim stolom - rekla je Marinkovićeva.
Kunem se u moju majku, Maja se j*be sa oženjenim čovekom napolju - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'