AKTUELNO

Folk zvezda obelodanila kako provodi vreme u kućnoj izolaciji.

Koronavirus zatvorio je u domove i bojne javne ličnost, a svoje utočište u doba pandemije našla je i pevačica Seka Alekić i to u svom raskošnom domu u Staroj Pazovi.

View this post on Instagram

Svakog jutra kada ustaneš, kada ti se taj divni sjaj svetlosti razlije po licu, Bog ti šalje poruku da ništa nije izgubljeno. Svaki put kada otkuca ponoć, bude mračno, svane, petao se probudi - Sunce u kom se rađa životna vatra razbija tamu noći. A to svetlo budi nadu koju sunce svojim bljeskom donosi životu. I neka taj blistavi zrak što ga posla daleko sunce bude znak od Boga da ti konačno imaš novu priliku da otvoriš oči i počneš sve ponovo. I ponovo. Hvala ti Bože što si me i ovog jutra probudio pored voljenih. Probudi i naše dušu, našu svest. Želim vam da budete psihički i fizički budni i da vam svako novo jutro donese nove spoznaje i zahvalnost za to što ste živi. Ima razloga da u vašem ustajanju bude mnogo toga uzvišenog, gotovo molitvenog. I ne zaboravite, najmračnije je pred svitanje.❤️

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Iako se nedavno porodila, Seka izgleda nikada bolje, a na društvenim mrežama procurIle su fotografije iz svoje spavaće sobe.

Fotke su nastale odmah nakon njenog budjenja, a pored nje u krevetu su se našli suprug Veljko i sinovi Jakov i Jovan!

I dok je stariji Jakov izvodio vratolomije sa mamom, sve oči su bile uprte u malog Jovana koji leži u tatinom naručiju!I dok je Seka poznata kao veoma nežna osoba, jedan detalj je svima skrenuo pažnju. Naime Veljko, inače poznati kikbokser, veoma emotivno je držao svog naslednika i sve vreme gledao u njega!

Foto: Foto /Privatna arhiva

Autor: pink.rs

#Seka Aleksić

#izolacija

#korona virus

'