AKTUELNO

Iz kuće izlazi po potrebi!

Pevačica Ana Bekuta, kao i mnogobrojne njene kolege, zbog epidemije koronavirusa, trenutno ne radi. Ona dane provodi u kući, sa svojim partnerom Milutinom Mrkonjićem, a kamere emisije "Premijera" uhvatile su pevačicu u trenutku kada je krenula na pijacu, kako bi kupila neophodne potrepštine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pošla sam na pijacu, da kupim malo voća i da uhvatim vazduha. Milutin spisak prepušta meni jer ja oduvek brinem o našem domaćinstvu, on tako izrazi neku želju šta mu treba. Kupujem limun, narandže, vrlo je važno da uzimamo vitamin C, ja sam za opciju da procedim limun i tako da popijem. Ja ne jedem slatko, fruktozom menjam potrebu za šećerima. Milutin bi živeo na voću, to je za njega raj - ispričala je pevačica i istakla da se ne plaši da će oboleti od virusa COVID-19:

Foto: E-Stock

- Nisam uplašena zato što ja primam vakcinu protiv gripa, a ispostavilo se da ona štiti i od COVIDA-19, tako da sam sa te strane mirna, a opet nisam jer brinem za moje bližnje, rodbinu, prijatelje, sa te strane nisam mirna. Milutin je zbrinut, primio je vakcinu, a ne izlazi iz kuće, svakodnevno razgovara sa svojim drugovima, bodri ih.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju razgovora, Ana je pred premijernim kamerama otkrila kako provodi vreme u izolaciji.

- Ja sada kad se vratim kuci, totalno dezinfekcija, skidam sve sa sebe, imam peglu na paru i njom dezinfikujem, patike ostaju napolju, ne unosim ih u kuću. Ovo mi jedino pada teško zbog treninga, međutim, uzela sam moje tegove, tako da sam i taj problem rešila, radim sama, vežbam sama. S druge strane, gledam televiziju, čitam knjigu, novine, surfujem - zaključila je pevačica.

Autor: N.V.

#Ana Bekuta

#Premijera

#koronavirus

'