AKTUELNO

Ništa ne prepušta slučaju.

Otkako je u našoj zemlji proglašena epidemija zbog brzog širenja virusa COVID-19, te uvedeno vanredno stanje, mnogi se trude da ispoštuju sva pravila koja su naložena. Ono što je na prvom mestu jeste da se ostane kod kuće, a ako se izlazi, da se uvek nosi zaštita - maska i rukavice. Tako se ponašala i pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, kada smo je posetili danas u njenom domu.

Foto: Pink.rs

Sa Snežanom smo razgovarali ispred njenog doma, na propisanoj udaljenosti, a ona je, kako pravila nalažu, nosila masku. Ono što nas je zanimalo jeste kako se pevačica štiti otkako se ovaj virus pojavio u našoj zemlji.

Ponašam se po uputstvima lekara i državnog vrha, izlazim samo po potrebi, pritom nosim masku i rukavice i vodim računa o svemu kako je propisano - iskrena je bila pevačica, koja je poručila da svi treba da se ponašamo prema uputstvima koje smo dobili.

Kako je već poznato, u Srbiji se porodila trudnica koja je zaražena koronavirusom, a spekulisalo se da je ginekolog Vanja Milošević, koji je Snežanin partner, upravo doktor koji ju je porodio. Mi smo pitali Snežanu da li ona ima neka saznanja o tome.

Vanja radi tamo gde radi, ja konkretno ne znam koga porađa. Odgovor na to pitanje će vam najbolje dati Vanja. On kad dođe kući, kaže da su tamo na klinici vrlo organizovani, da sve teče kako treba - istakla nam je pevačica.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Autor: N.V.

#Snežana Đurišić

#izolacija

#koronavirus

'