AKTUELNO

Nikako ne uspevaju da izglade odnose i reše sve probleme.

Sinoć je u Beloj kući održana je emisija "Pitanja gledalaca" a jedno od mnoštva pitanja bilo je upućeno Luni Đogani, a ticalo se njenog odnosa sa roditeljima Anabelom i Gagijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, zašto Gagi stalno potencira da se bojiš svoje rođene majke? - glasilo je pitanje. Nakon Luninog odgovora, svoje viđenje ovoga dali su Gagi, Anabela, ali i Lepi Mića.

Gledaoce je sinoć zanimalo i da li Marku Miljkoviću smetaju razgovori majke i ćerke, odnosno Anabele Atijas i njegove devojke Lune Đogani.

Jedno od pitanja glasilo je: "Kažeš da si pravila loše izbore u životu, zašto to ne pustiš i Lunu, pa ako pogreši, sama je kriva". A na ovo pitanje, odgovor je dao, razume se, i Marko Miljković.

Da li se kaju što su svoju ćerku podržali u prvoj sezoni "Zadruge" kada je započela vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, bilo je pitanje koje su sinoć dobili Lunini roditelji. Oni su istakli da bi, vodeći se osećajem, verovatno sve ponovo isto uradili.

Luna, zašto si uzimala pare od Marka, a ne od majke? - glasilo je pitanje.

Kako je Luna odgovorila na ovo, a kako Anabela, pogledajte u snimku u nastavku.

Ponovo se sinoć za crnim stolom povela polemika o odnosu Marka i Lune, tačnije da li je Miljković svestan da ga je devojka olajavala kod porodice i prijatelja te oni zbog toga nemaju dobro mišljenje o njemu.

Luna, dečko se izdrao na tebe, jer je dao hranu, smiruješ ga da Anabela ne čuje, zašto ga braniš, kada mi znamo kakav je on? - glasilo je pitanje jednog gledaoca koje je sinoć pročitao Milan Milošević.

Osim Lune i Marka, svoj odgovor na ovu temu imala je Anabela Atijas.

Naredno pitanje bilo je za Gagija Đoganija, a gledaoci su hteli da znaju da li će bratu Đolu Đoganiju vratiti novac u vrednosti od 8600 evra koje mu duguje, zbog čega je Luna Đogani bila užasnuta kada je saznala. Ovo je bio jedan od retkih trenutaka kada su se Gagi i Anabela složili u nečemu.

Da li shvata da je njena ćerka Luna Đogani odrasla i da treba da započne svoj život, onako kako je i ona to učinila kada je otišla od svoje majke, bilo je pitanje za Anabelu Atijas.

U Zadruzi 1 smo gledali šta je Sloba sve radio zbog tebe, zbog ljubavi je čak i ruku slomio, zajedno ste pevali i plakali. I koga ti sada lažeš, dok ti pevaš tvoj dečko se kocka i ne primećuje te da postojiš - poručili su gledaoci Luni Đogani, a onda je ona iznela svoj stav.

Nakon priče o Luninom bivšem, priča se okrenula u drugom smeru a gledaoce je zanimao odnos Gagija prema ćerki i njenom dečku Marku.

Da li misliš da je tvoj odnos prema Luni bolestan, pričaš o s*ksu pred ćerkom, pričaš da su njene grudi tvoje, pa onda pričaš pred Markom čije su? - glasilo je pitanje.

Među poslednjim pitanjima za Đogani- Atijas- Miljković ekipu bilo je upućeno Anabeli. Gledaoci su hteli da znaju zbog čega se zadrugarka nije razvela od bivšeg supruga Gagija Đoganija, nakon što ju je prvi put udario, kako je ona tvrdila u toku bračne zajednice. Nakon Anabele, svoj sud o svemu, dao je, naravno, i Marko Miljković i, očekivano, došlo je do svađe... Pogledajte u nastavku:

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'