AKTUELNO

Zgodni maneken sklopio je veliko prijateljstvo sa nekadašnjim čovekom od poverenja Kristijana Golubovića, sa kojim ratuje od završetka "Farme".

Neverovatne su situacije koje se čoveku tokom života mogu desiti, a ono što se dogodilo bivšem učesniku "Farme" Radetu Laziću na njega je ostavilo snažan utisak.

Foto: Instagram

Odavno je poznato da od šeste sezone najgledanijeg rijalitija nije u dobrim odnosima sa žestokim momkom Kristijanom Golubovićem, sa kojim se nekoliko puta sukobljavao na seoskom imanju, a svađe su nastavili i po završetku rijalitija. Međutim, ono što je neverovatno jeste da je trenutno jedan od Radetovih najboljih prijatelja mladić koji je nekada davno bio u "Kristijanovim redovima".

Foto: Printscreen Youtube

Rade je za Pink.rs otkrio da je tatu majstora Miloša Simonovića, koji je nekada bio Kristijanov najbolji prijatelj, upoznao u noćnom klubu u Beču.

Oduševio se kad me je upoznao i u znak zahvalnosti što sam se suprotstavio onom majmunu rekao je da će mi šta god budem poželeo raditi gratis. Svidelo mu se što sam imao m*da, što ga se nisam plašio. Ljudina je od čoveka. Rekao mi je da je bio najbolji Kristijanov prijatelj, sve tetovaže mu je uradio - kaže Rade i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- On je Kristijanu baš dosta pomogao, bili su kao braća. Kasnije, kada su se zakačili, jurio je da ga likvidira. Na svu sreću, uspeo je da pobegne iz Srbije i došao u Beč. Od najboljih prijatelja postali su krvni neprijatelji - otkriva Rade, koji je od Miloša saznao sve Kristijanove mračne tajne iz prošlosti.

Foto: Privatna arhiva

Iako je otvorio dušu i Laziću ispričao sve o svom krvnom neprijatelju, Simonović je detalje, ipak, želeo da zadrži za sebe. Međutim, za Pink.rs potvrdio je da sa Golubovićem nije u dobrim odnosima.

Sukobili smo se zbog zlih jezika. Slušao je mnogo ljude oko sebe zbog kojih je tamo gde je sad - rekao je on i iskoristio priliku da na sva usta nahvali Radeta, kojem je nedavno uradio tetovažu.

Foto: Printscreen Instagram

Poznato je da Kristijan ne prašta izdaju, a kako će reagovati kada bude čuo da mu se bivši prijatelj druži sa Radetom, kojeg očima ne može da vidi, ostaje da se vidi.

D. T.

#Farma

#Kristijan Golubović

#Rade Lazić

#maneken

'