AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Ove noći očekuje vas nešto drugaćije izdanje emisije “Amidži šou”od onog na šta se navikli. Zbog vanrednog stanja i policijskog časa, Ognjen Amidžić je studio zamenio svojom sobom, odakle je putem video poziva razgovarao sa svojim gostima. U ovonedeljnom izdanju vašeg omiljenog lejt najt šou programa, zavirićete u fioke, frižidere i toalete naših zvezda u izolaciji – Milice Todorović, Nenada Sinđelića Gastoza, Milana Kalinića, Edite Aradinović, Slavice Ćukteraš, Milice Pavlović i drugih...

Milica Todorović je poslednjih meseci izazivala veliko inetersovanje medija zbog veze sa glumcem Petrom Strugarom, kog je upoznala tokom snimanja spota za pesmu “Ljubav manje”. Ipak, kako navode srpski mediji, Milica i Petar su raskinuli višemesečnu vezu jer nisu mogli da se izbore sa pritiskom javnosti. Milica je nakon raskida otišla u rodni Kruševac, kako bi provela vreme sa svojom porodicom i sklonila se iz Beograda tokom vanrednog stanja. Šta radi u karantinu i gde je nestao Petar, saznaćete večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti zvezda, šoumen i pevač Nenad Sinđelić Gastoz se u trenutku proglašenja pandemije virusa Covid 19 nalazio na odmoru na Tajlandu. Njegovi prijatelji su odlučili da se vrate u Srbiju pre zatvaranja granica, dok je Gastoz odlučio da ostane na Tajlandu do daljnjeg. Kakva je tamo situacija tokom pandemije i koliko ljute papričice može da pojede Gastoz, videćete ovog utorka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava u domu Kalinića i kako se zabavljaju u doba karantina, otrivaju nam Milan i njegova deca, koja se trenutno školuju kod kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica Edita Aradinović otvorila je ne samo vrata svog doma, već i vrata svog frižidera, te će sa svima podeliti čime se zdravo hrani kako bi i tokom izolacije održala svoju liniju. Pored toga, na Ognjenov zahtev pokazaće i kakav donji veš nosi.

Foto: TV Pink Printscreen

Slavica Ćukteraš razvela se od golmana Vlade Avramova, sa kojim ima ćerku Viktoriju, a osim što se vratila karijeri, pevačica je donela još jednu odluku. Naime, ona je posle razvoda spremna za novu ljubav, te je napravila profil na poznatoj aplikaciji za upoznavanje Tinder.

Ima svašta, tu ubijam vreme uveče – rekla je Slavica.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovonedeljnoj emisiji gost će biti i internet senzacija Ivana Živković Žizela, koja će otkriti šta je zamerila Ani Nikolić i ima li šanse da se njih dve pomire.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Pavlović će priznati da li tokom vanrednog stanja više vežba ili pije, a otkriće i da li je u planu snimanje dueta sa folk pevačem Sašom Matićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledajte na Pinku!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ivana Živković Žizela

#Milan Kalinić

#Milica Pavlović

#Milica Todorović

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Slavica Ćukteraš

#Televizija Pink

#emisija

#voditelj

'