AKTUELNO

Lepa manekenka Sofija Milošević već neko vreme je u skladnoj ljubavnoj vezi sa dvadesettrogodišnjim napadačem Real Madrida Lukom Jovićem, kojem će ove godine roditi dete. O njihovoj vezi bruje kako domaći, tako i svetski mediji, a o njenim avanturama s poznatim frajerima mnogo se pisalo i proteklih godina... Evo sa kim je sve bila!

Viktor Troicki

Pažnju javnosti manekenka je svojevremeno privukla zbog veze sa proslavljenim teniserom Viktorom Troickim. Zajedno su se pojavljivali na svim javnim događajima, a često su bili i meta paparaca. Zahvaljujući njemu, Sofija je neretko bila u društvu sportskog džet-seta, a uprkos tome što se šuškalo da će stati na ludi kamen, do toga nije došlo. Kao jedan od razloga za raskid navodi se to što Miloševićeva nije mogla da bude u vezi na daljinu.

Foto: Instagram.com

Filip Živojinović

Nakon što je raskinula s Troickim, Sofija je utehu našla u Filipu Živojinoviću, sa kojim je bila godinu dana. U vreme ljubavi, manekenka je za medije pričala da joj se kod Živojinovića dopada to što ima manire i zna šta želi u životu. Te 2009. je čak i do veridbe došlo, ali je ubrzo sve puklo, posle čega je svako nastavio svojim putem.

Foto: Instagram.com

Adem Ljajić

Sofija je dugo bila i sa Ademom Ljajićem, fudbalerom turskog Bešiktaša koji je igrao za Fjorentinu dok je bio u vezi sa srpskom manekenkom. Tri godine su održavali vezu uglavnom na daljinu, iako je njihova romansa često bila propraćena zajedničkim putovanjima, ali i Sofijinim odlascima u Italiju, odakle je redovno objavljivala zajedničke fotografije. Ipak, posle tri meseca stavili su tačku na vezu, a kako je Sofija tada priznala medijima, daljina je učinila svoje i uticala da se ljubav ugasi.

Foto: Instagram.com

Miloš Antić

Šuškalo se da se Sofija pred kraj veze sa Ademom Ljajićem viđala i sa javnosti nepoznatim Milošem Antićem, bogatim naslednikom iz Švajcarske. Kako se pisalo, Milošev otac je jedan od najbogatijih ljudi u Švajcarskoj, a ljubav se desila, kako to obično biva, na prvi pogled, u jednom beogradskom restoranu gde je tada slavila rođendan. Ubrzo su započeli vezu, tokom koje je mladi bogataš skoro svake nedelje iz Ciriha dolazio u Beograd kod nje. Ipak, i ova veza bila je kratkog daha, o njoj Sofija nije javno govorila, niti objavljivala njihove zajedničke slike.

Damir Džuhmur

Iako ovu vezu nikada nije želela da potvrdi, već je isticala da je u pitanju samo prijateljska relacija, mnogo je izvora bliskih manekenki i teniseru koji tvrde da su bili mnogo više od prijatelja. Njihove fotografije iz noćnih provoda obišle su svojevremeno društvene mreže, a pravi problem nastao je kada je u celu priču umešana i Zorana Jovanović Zorannah. I dok jedni tvrde da je bosanski teniser u isto vreme bio s obe, drugi pak govore da je Zorannah u vezu s Damirom stupila posle Sofije, koja je želela da im pošto-poto napakosti objavljujući svoje i njegove stare, zajedničke slike i snimke.

Foto: Instagram.com

Dete rađa fudbaleru "teškom" 60 miliona evra

Veliku pažnju medija prošle jeseni privukla je vest da je plavokosa manekenka smuvala napadača Real Madrida Luku Jovića, čiji se ugovor procenjuje na neverovantih 60 miliona evra. Ubrzo su i priznali da su u vezi - usledili su skupi pokloni, javni izlivi nežnosti i romantična putovanja, a krajem marta objavila je da čeka njegovo dete i odmah završila na svim naslovnicama i portalima, kako domaćim, tako i inostranim.

Autor: D.T.

#Adem Ljajić

#Damir Džumhur

#Filip Živojnović

#Luka Jović

#Sofija Milošević

'