AKTUELNO

Cela frka nastala je zbog ljubomore.

Prethodne noći u Beloj kući je, kao i svakog utorka, organizovana žurka. I kako to obično biva, nije moglo da prođe bez svađa i razmirica, a ni zatvora. Tara Simov zamerila je Maji Marinković što se obraća njenom bivšem dečku Mateji Matijeviću i što je veče pre rekla da joj odgovara njegova energija.

Tara je napadala Maju da flertuje sa Matejom, a kada je svađa već odmakla kontroli, umešao se i Marko Janjušević Janjuš, u nameri da odbrani Marinkovićevu.

Međutim, ovaj njihov sukob je eskalirao, pale su teške reči i psovke, a obezbeđenje je moralo da reaguje.

Nakon što je obezbeđenje odvojilo razularene zadrugare, Maja se sa Matorom odvojila u pabu gde je ova zadrugarka plakala zbog svega.

Zbog nasilnog ponašanja Tara Simov završila u zatvoru, ali ni odovojena od svih nije mogla da dođe sebi.

Nakon što se tenzija malo spustila, Mateja Matijević prišao je Maji Marinković kako bi čuo šta se desilo i zbog čega je došlo do svađe Tare Simov i Marka Janjuševića Janjuša. Zgrožen ponašanjem Tare, Mateja je tešio Marinkovićevu.

Marko Janjušević Janjuš ušao je u pab, kako bi legao da spava, nakon žestokog sukoba sa Tarom Simov. Njemu je odmah prišla drugarica Maja Marinković i počela da plače kao nikad u životu.

Nakon razgovora sa Majom, Janjuš je izašao iz paba kako bi malo razbistrio glavu, a sa njim je sedeo Luka Belić.

Autor: J.V.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

#Tara Simov

'