AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Marka Miljvkoić, a bilo je u vezi odnosa sa Lunom Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je to Lepi Mića radio Luni, osim što je rastuirala brak u kom je bilo mnogo ljubavi? - glasilo je pitanje.
Baš je bilo ljubavi, baš je bio prelep brak, meni je mnogo žao što sam takvu ljubav rasturila, a ovde se mnogo gore stvari rade, a samo se ja napadam, zato Miću ne mogu da razumem, samo je Luna rasturila brak, a on sad ovde podržava to - bila je ironičan Luna.
Meni je žao što imamo taj deo što imamo niski deo populacije, koji ne može to da razume, samo ću da im pošaljem poljubac - bio je ironičan Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je rekao u svađi sa Anabelom da je on bio svedok u tome da je ona podržavala dok je neko davio i maltretirao Lunu! - rekao je Lepi Mića.

Luna i Anabela su ponovo zaratile, gde su priču odvukle na svoju stranu.

Čovek je zlo, ušao je đavo u tebe! Od blata ćeš me praviti! Ti si mene dovukla ovde svojim lažima! Ana Korać i David su bili svedoci kada je Marko Miljković odneo mojoj ćerki novac! Ja sam razmišljala kada sam ja mogla da odem za inostranstvo da ostavim ćerku bez para. Andrej, tada smo bili razvedeni, hteo je da čuva decu, u međuvremenu je trebao da iznese kauč i sto - pričala je Anabela, a onda ju je voditelj prekinuo i otkrio šta je Nina izjavila za portal Pink.rs povodom tih navoda.
Tebi je Gagi potvrdio u izolaciji, Nina je sve ispričala i osudila je najstrašnije Marka! - rekao je Milan.

Luna i Marko ostali su zabezeknuti kada su saznali za tu informaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'