AKTUELNO

Zaboravila sve šta je pričala za Miljkovića, pa sad okrivila očuha!

Voditelj Milan Milošević pročitao je tokom emisije ,,Pitanja gledalaca" i izjavu NIne Đogani koja se oglasila za portal Pink.rs i otkrila da je Marko Miljković slagao da joj je odneo novac za koji je tvrdio da je njegov, već da je njena majka Anabela Atijas ostavila kod njihovog prijatelja Ilije Pečenice u salonu.

Sada ćemo na molbu Nine Đogani da pročitamo - rekao je Milan i potom pročitao vest sa Pink.rs portala koju imate priliku da pročitate u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, to je sve istina, ali se nije pričalo o toj situaciji, nego o toj priči kada su sedeli u kafiću! - počela je da priča Luna.
Sedi dole, sram te bilo! - odbrusio je Mića.
Ovaj slučaj koji je Marko rekao, odvratno je to što si uradio! Uveo si dete od 14 godina, znači katastrofa! Majka je ostavila decu sa svojim mužem, bivši muž, šta god da je! Mama ništa nije kriva! Andrej se toliko napio da nije hteo da odnese novac Nini, ona je ostavila novac Andreju, dok čuva svoju ćerku i Ninu, gde se Andrej sa njom posvađao, spustio joj slušalicu! Mama je poludela, pa je nazvala Anu, Ana je dala telefon Andreju, jer nije mogla da dođe do njega, ona je dala telefon. Ja sam onda reagovala, rekla sam mu da Andreja otera kući, onda sam mu rekla da mi učini, da ode kući i da odnese Nini pare. Da njegove pare, nebitno je koliko, odvratno je da se o tome priča - urlala je Luna iz petnih žila.
Konjino nevaspitana! Ana šta sam ti rekla? Da sam te sanjala! - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je poenta da je Marko rekao da je dao svoje pare - rekao je voditelj.
Preponosna sam što je stala iza majke, tako se brani majka - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'