AKTUELNO

Okrivili Đoganijevu ćerku jer je dozvolila dečku da joj napadne majku i izvređa javno žestokim rečima.

Zadrugari su u pabu napravili sednicu, nešto slično kao okrugli sto, gde su komentarisali temu koja je sve uznemirila. Naime, porodica Đogani-Atijas zajedno sa Markom Miljkovićem imali su priliku, kao i ostali zadrugari da čuju izjavu Nine Đogani.

Naime, vratimo se malo unazad. Marko je tvrdio da je svoj novac davao Nini, budući da je Anabela odlazila u inostranstvo i ostavljajući je u stanu bez novca, kao i da ju je vodio na ručkove. Nina, zgrožena njegovim lažima, oglasila se prvi put za Pink.rs portal i otkrila da je Miljković sve izmislio.

Foto: Instagram.com/djogani__nina, Tv Pink Printscreen

Lepi Mića i Edis Fetić kao predvodnici ove priče, počeli su da komentarišu da je Luna napravila najveći problem svojim roditeljima, pa i svojoj sestri. Međutim, ono što je veoma povredilo Edisa to što je Luna dozvolila Marku da joj vređa majku javno na televiziji.

Ispalo je da je njena majka sve u pravu, jer je ispalo da je Marko sve slagao. Majka je ostavila pare kod njenog frizera, što je Edu i meni bilo neshvatljivo, a nas je ovde Miljković ubedio da je u pravu! Ima dva slučaja, jednom kad je zvala Marka i jednom kad je ovaj bio pijan. Luna je lažov! Luna je zvala nju! - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni, da moja devojka, ovo što kaže i ispsuje ovako moju majku, ja bih joj j*bao mater, da sam žensko, da mi dečko ispsuje majku, kao što je Luna dozvolila Marku - rekao je Edis.
Najveći problem je Luna koja je lagala, lagala je majku da nije sa Slobom, da se pomirila sa njim. Anabela je rekla Slobi da joj čuva dete, a Kija je rekla Luni da joj čuva muža. I to je dokaz da je ona sa Markom Slobi iz inata. Ona je plakala za Slobom! Ja znam, ona je više volela Slobu nego tatu, mamu i sve zajedno - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'