AKTUELNO

Nada se da će sve brzo proći!

Dragana Mićalović ozbiljno je shvatila situaciju zbog koronavirusa pa se od prvog dana pridržava svih mera koje je donela Vlada Srbije.

Glumica iz svog stana izlazi samo u nabavku i da mami odnese namirnice. Sa porodicom i prijateljima se ne viđa i to joj najteže pada, a vreme u izolaciji provodi slušajući onlajn predavanja na fakultetu, a i često je, kako kaže, u kuhinji.

Foto: Andrej Nihil

- Konačno mogu da uradim stvari za koje dosad nisam imala vremena. Na fakultetu imamo predavanja poput glume, istorije pozorišta, pišemo zadatke, snimamo profesorima radove. Takođe treniram svakog dana, ali i kuvam, sređujem po stanu i meni dan prođe poprilično brzo - rekla je Dragana i dodala:

- I bez toga da li smo javne ličnosti ili ne, naša odgovornost je velika. Moja majka ima više od 65 godina i nikad ne bih dozvolila da je izložim opasnosti, a kamoli nekog drugog čoveka. Od samog početka vanrednog stanja su me prozvali Gaga Panika. Odmah sam stanje ozbiljno shvatila. Teško mi je kao i svima. Mislim da ću ostankom kod kuće ubrzati da se sve ovo završi. Naša omladina prati i poistovećuje se s nama i važno je da im damo dobar primer.

SLOBODA JE S PORODICOM VAN BEOGRADA

- Svakodnevno se čujemo. Nijednog člana porodice nisam videla tri nedelje. Mama ne izlazi iz stana, nego joj mi naizmenično odnosimo potrebne namirnice, a ona je toliko odgovorna da nas ne pušta u unutra nego ulazimo na drugi ulaz, ostavimo kesu i tek kad odemo, ona to uzme. Svi se pridržavamo mera. Boba je s porodicom van Beograda i ne mrdaju. Mi smo navikli da budemo kao creva vezani i jedva čekamo da sve prođe.

Foto: Fonet

Autor: Pink.rs

#Dragana Mićalović

#Sloboda Mićalović

'