AKTUELNO

U emisiji "Magazin In" Sanja Marinković će sa svojim gošćama govoriti na temu erotičnosti.

Ove subote će na kanalu Televizije Pink voditeljka Sanja Marinković ugostiti brojne poznate dame. Tema koja zanima svaku pripadnicu lepšeg pola jeste erotičnost, a da li je ona neophodna za uspeh, govoriće pevačice Nada Obrić, Sandra Afrika, Slađa Alegro, Maja Odžaklijevska, kao i Instagram senzacija i kolumnistkinja Sandra Silađev, poznatija kao Dinja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa svojim gošćama Sanja će probati da odgovori na brojna pitanja a jedno od njih je i da li su erotične žene one žene koje nemaju komplekse, da li erotičnost zavisi od matičnog broja i mnoga druga pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega su sevale "varnice" u emisiji "Magazin In" između pevačice Nade Obrić, koja nikada u karijeri nije igrala na kartu erotičnosti i seksepila i Sandre Afrike koja je simbol seksepila u Srbiji?

Foto: TV Pink Printscreen

U "Magazinu In" u subotu od 17 časova ćete saznati i zašto dečko Sandre Afrike govori svojoj devojci bez dlake na jeziku da se ugojila, da ima celulit i da bi trebalo da bolje vodi računa o sebi, kao i kako na ove kritike reaguje Sandra. Šta o ovoj temi misli Slađa Vujičić, poznata i kao Slađa Alegro koja osvaja publiku pre svega svojim hitovima i Maja Odžaklijevska koja je odlučila da prirodno stari- ne farba se, ne podmlađuje se i veoma rado utiče na izbor devojaka svog bivšeg muža?

Ekskluzivno u "Magazinu In" svoje stavove na ovu temu reći će i Sandra Silađev Dinja, trenutno najintrigantnija žena u Srbiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jednu sjajnu epizodu emisije "Magazina In" koja je na programu Televizije Pink u subotu od 17 časova.

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Nada Obrić

#Sandra Prodanović Afrika

#Sanja Marinković

#Slađa Vujičić

#emisija

#pevačica

'