AKTUELNO

Početna pozicija srpske predstavnice na Evroviziji promenila se u poslednjih nekoliko dana.

Pesma "In Too Deep" kojom će ovog maja Tijana Bogićević predstaviti Srbiju na Evroviziji jedna je od retkih koja je na zvaničkom Jutjub kanalu najvećeg muzičkog festivala premašila brojku od milion pregleda - stiče se utisak da je publika širom Evrope oduševljena našom pesmom koja je, nakon što je objavljena, bila na visokom četvrtom mestu prema kladionicama. Ipak, pozicija Srbije je sada znatno drugačija.

Foto: Youtube

Tijana Bogićević je "pala" na deseto mesto, dok je Italija i dalje na prvom mestu. Slede Bugarska, Švedska, Belgija, Portugal, Australija, Jermenija, Azerbejdžan i Rusija.

Iako se pozicija srpske predstavnice promenila, njoj u prilog ide što ju je na svom blogu ishvalio čuveni američki bloger Perez Hilton. On je u sekciji "Listen to this", u kojoj promoviše svoje omiljene izvođače, napisao hvalospev o našoj Tijani.

Foto: Instagram

Šta ti je život? Druga evrovizijska pesma koja je zapravo dobra! Srpska pesma Tijane Bogićević "In too deep" je sjajni evropski pop sa daškom dum'n'bass-a! Obožavam je - napisao je Hilton.

Svi učesnici Evrovizije koji su se našli na njegovom blogu ostvarili su veliki uspeh na ovom festivalu, pa se svi nadaju da će to biti slučaj i sa našom Tijanom. S druge strane, kladionice joj više nisu naklonjene, a kakav će plasman srpska predstavnica ostvariti ostaje da saznamo u periodu od 9. do 13. maja ove godine.

D. T.

#Evrovizija

#Perez Hilton

#Srbija

#Tijana Bogićević

#pevačica

'