AKTUELNO

Ovaj takmičar je od žirija dobio mnoštvo komplimenata i želju da u baražu zablista kao što zna.

Luka Utvić je prvo je otpevao Luisovu pesmu "Moj život je moje blago" i već tada oduševio članove stručnog žirija. Ovog puta su svi osim Sergeja Ćetkovića dali svoje glasove Luki.

Foto: TvPink Printscreen

Da bi odobrovoljio Sergeja, Luka je izveo hit grupe EKV "Ti si sav moj bol", ali će se ovoga puta Luka naći u baražnom delu emisije.

Žao mi je samo što nisam video nastup. Moj utisak je, prva pesma kao da nisi bio ti, kao da je bio robot koji je izrecitovao. Neke pesme moraš da razumeš da bi mogao da otpevaš. To je neki moj utisak, ali četiri stolice u šestom krugu je ogroman uspeh - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Rekla bih, kao da si se uplašio od te neke odgovornosti što si ti sad u šestom krugu i što pevaš ovakve pesme. Možda je rešenje da otpevaš nešto manje zahtevno pa da nas kupiš šarmom - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Znaj jednu stvar, da su nervoza i nesigurnost najvidljiviji sa scene. Svi u publici i mi kao žiri to vidimo. Ja sam ti rekla i u prošlom krugu, da ti glas mutira na lep način, ne propada nego procvetava u odnosu na prethodne nastupe. Glas ti je sve lepši i lepši, time ne može da se pohvali svaki dečak. Pritom si šmekerica koja svira gitaru, prema tome, neću da čujem tu nervozu - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Goca Tržan

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

#pevačica

'