AKTUELNO

Prisetila se detinjstva!

Bivša zadrugarka i sportistkinja Ljuba Pantović pokazala nam je njen porodični recept i male trikove kojima tradicionalno ukrašava usrkšnja jaja, pa smo odlučili da popričamo sa njom o detinjstvu i na šta je asociraju proslave Uskrsa.

Pantovićeva je ove godine pojedina jaja ofarbala u boje zastave Srbije, kao i Švedske gde već godinama unazad stanuje sa svojom voljenom osobom.

Foto: Instagram.com, Pink.rs/O. Bogdanović

Ljuba nam je otkrila da kime je ove godine proslavila Uskrs, a kaže i da joj ovaj praznik budi lepe uspomene iz detinjstva sa roditeljima i ćerkama, te se prisetila kako je sve izgledalo.

Foto: Pink.rs

Uskrs obožavam i uvek sam se radovala, u početku sa svojom porodicom, mamom, tatom i dve sestre, kasnije sa Aleksandrom i Goranom, mojim ćerkama. Sada sam ih sama spremila, videli ste kako su fenomenalna, nadam se da su vam se dopala, jer kreativnosti nikada ne sme da manjka i svaki put trebalo bi osmisliti nešto novo. Uskrs ću provesti u kući sa onim sa kojim treba da ga provedem, krivo mi je što mi nije porodica tu, moj tata, moje sestre i deca, ali tako je već nekoliko godina unazad, ali hvala Bogu, imamo društvene mreže. Uživajte i vi u vašem prazniku - izjavila je Ljuba u čestitki za portal Pink.rs

U nastavku pogledajte kako izgleda Ljubina usrkšnja korpa sa ofarbanim jajima.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu pogledajte u celosti uskršnju priču Ljube Pantović.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Ljuba Pantović

#Zadruga

<
'