AKTUELNO

Alen je ostao na imanju u skoro do samog kraja rijalitija.

Pevač Alen Muković, koji proslavio velikim hitom "Priđi mi", obeležio je šestu sezonu "Farme", najgledanijeg rijalitija u regionu, kao jedan od favorita koji je na samom kraju trke ispao.

- Svi moji prijatelji pričali su da sam ja idealan tip za to zbog svog šarma i humora. I eto, skoro sam došao do finala - rekao je Alen, koji je izbačen samo dva dana pre proglašenja pobednika.

Foto: TV Pink Printscreen

On se najviše na farmi zbližio sa Tamarom Đurić, s kojom se tamo "okumio".

Alen, koji je oženjen i koji ima ženu i ćerku, suočio se sa optužbom Stanije Dobrojević da je zaljubljen u nju, što je po odlasku sa imanja u Lisoviću porekao.

- Stanija nije moj tip, ni ona ni njeno ponašanje, to što ona radi je ispod svakog nivoa moralne cure. Ja sam to pokušavao da joj objasnim da je to što ona radi s Kristijanom pogrešno - rekao je on tada i nazvao Staniju najvećim zlom na farmi.

Foto: YouTube screenshot

Nakon što se Farma 6 pre skoro godinu i po dana završila, Alen se povukao iz javnosti i posvetio porodici.

On dane provodi u hedonizmu i družeći se sa ćerkicom, što mu je trenutno najbitnije, dok nove pesme i dalje ne najavljuje, ali redovno nastupa po kafićima i klubovima.

Od januara prošle godine nije se mnogo promenio, a i dalje se druži sa Milošem Radičevićem, s kojim je bio u istom rijalitiju i koji se na imanje nakratko vratio i u sedmoj sezoni.

Njih dvojica u prethodne večeri izašli u jedan prestonički klub, gde su se do ranih jutarnjih časova provodili.

Autor: V. T.

#Alen Muković

#Kristijan Golubović

#Stanija Dobrojević

#pevač

'