AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Kristijan Golubović bez dlake na jeziku odgovarao je na sva škakljiva pitanja koja mu je postavljao voditelj Ognjen Amidžić u sinoćnjem izdanju emisije "Amidži šou". Jedno od njih ticalo se krivičnih dela koja je tokom svoje "karijere" izvršavao.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje mnoga krivična dela, zavisi od veličine. Stojim na trafici i uzmem čokoladicu, ja ljuštim i jedem, on me ništa ne pita i ja sam otišao. Ali se dešavalo da uletimo džipom u neki izlog i da uzmemo najskuplje satove i da nikad ne budemo uhvaćeni. Da sam odgovarao za sva krivična dela tri života bih bio u zatvoru - ispričao je Kristijan.

Sledeće pitanje za njega bilo je koliko je najduže izdržao bez intimnih odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja postim svaki post, a to podrazumeva uzdržavanje i od seksa, tako da se dešavalo i po nekoliko meseci da nemam odnose - naveo je on.

Poslednje pitanje za Kristijana u ovoj emisiji bilo je: "Na koju javnu ličnost si se svojevremeno ložio?".

Klasično loženje ne, ali da su mi se dopadale i da sam sa nekima bio, to da. Reći ću jednu i neprikosnovenu, sada je neki svojataju, a neki su je zaboravili, to je Ksenija Pajčin. Mi smo se zabavljali, ali baš zabaljvali bez poljupca. Nije stiglo ništa da bude, ja to nikome do sada nisam to spomenuo - rekao je Golubović.

Foto: Promo

Autor: R.L.

#Kristijan Golubović

<
'