AKTUELNO

Luna je sve vreme slušala i gutala knedle!

Kao i svake srede voditelji Bane Čolak i Bora Santana postavljaće pitanja novinara Marka Đedovića u radio emisiji "Amnezija". "Da li više boli ćerkina izdaja ili nasilje od Gagija koje si godinama trpela?" - glasilo je jedno od pitanja za Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta sam ja njoj prilazila... Ne bih mogla da poredim sa tim, Luna i ja nismo Ljuba i Aleksandra. Nas dve se nikada nismo posvađale, nikada niko nije mogao da nas posvađa, mogle smo da imamo različito mišljenje, ali naša svađa je najduže trajala dva sata. Znala sam da dođem iz drugog grada, kada nisam želela da uđe u "Zadrugu 2", došla sam samo da bismo se pomirile i da bih je zagrlila pred ulazak. Rekla sam u emisiji da, kada se desio taj sukob kada sam instinktivno pritrčala da je zagrlim, da sam videla mržnju u njenim očima i rekla mi je prvi put u životu: "Skloni se od mene!", ona mi to nikada nije to rekla ranije - govorila je Anabela.

Atijasova je prokomentarisala situaciju koja je potresla sve gledaoce kraj malih ekrana.

U momentu sam videla samo njen bes, da sam htela da je udarim, udarila bih je spreda, ne bih išla okolo, mene više boli što ispadam agresor. Marko ima veći uticaj na nju, shvatila sam da je ništa nisam naučila. Mene ne boli što je ona bolja sa Gagijem i Markom, mene boli ona. Došla sam ovde da bi ona možda mogla da vidi kako to izgleda kada ne mariš za svoje bližnje, kada te ne zanima kako se osećaju ljudi koje voliš. Mi smo se tri godine skrivali u mišju rupu, ja sam nekoliko puta slomila televizor. Draga Luna, moj dolazak ovde treba da ti dokaže kako je kada izabereš rijaliti i druge prepone, u odnosu na devojčice, tvoje sestre, koje te najviše vole. Moj i Lunin kontakt se neće desiti u "Zadruzi", ona ne razmišlja svojim mozgom - istakla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'