AKTUELNO

Prema rečima astrologa, naredni period neće biti srećan za ove poznate parove.

Kako je ovih dana glavna tema razvod Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića, poznati astrolog Dušan Veličković osvrnuo se na još neke brakove i veze na javnoj sceni.

Prema njegovim rečima, naredni period neće doneti sreću u ljubavi Ani Kokić i Nikoli Rađenu, ali ni Radi Manojlović i Harisu Berkoviću.

Naime, Anu i Nikolu, ako je verovati zvezdama, ne čeka svetla budućnost.

- Ana i Rađen imaju prokletstvo jer su previše slični. Oni su kao dve leve cipele. Njih dvoje su neozbiljni, emotivno nezreli. Oboje su očekivali da će ona druga osoba brinuti o njemu. Njihov brak je stvoren iz nekog računa, ali shvatili su da su se zeznuli - priča Dušan i dodaje da je razvod moguć već ove godine:

- Njihov brak je u ozbiljnoj krizi. Ona će uskoro povući konce i ostaviti ga. Nikola je rođen da se ostvari u drugom braku!

Ni Rada neće sreću pronaći kraj Harisa, iako priča kako je on muškarac kog može da zamisli kao svog supruga.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Rada i Haris su prošle godine propustili šansu da krunišu svoju vezu brakom.

- Rada ove godine ulazi u emotivnu minus fazu. Ona i Haris imaju drugarsko-poslovnu komunikaciju. Njih dvoje liče jer su u prošlom životu bili brat i sestra. Kod nje i Harisa neće doći do braka, da je trebalo to da se desi, prošle godine bi se venčali. Toj vezi je istekao rok trajanja. Pitanje je dana kad će se rasturiti - rekao je astrolog.

Foto: YouTube screenshot

Autor: Pink.rs

#Ana Kokić

#Haris Berković

#Nikola Rađen

#Radmila Rada Manojlović

#Razvod

'