AKTUELNO

Član žirija nije krio oduševljenje atraktivnom takmičarkom.

Poslednja u prvoj grupi se večeras predstavila Dragica Bojanić iz Podgorice. Dragica ima 22 godine i otpevala je hit "Drugarice" koju u originalu izvode Ceca i grupa Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam mogla da skinem pogled sa njenog veselog osmeha, prelepo izgledaš. Izabrala si pesmu koja prati tvoj stajling i harizmu. Vrlo mudro si izabrala pesmu. Da ne izgledaš tako dobro i da ne izgledaš tako dobro, rekla bih da si izabrala laku pesmu. Kupila si me harizmom i energijom, imaš sve što treba da ima "Pinkova zvezda" - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se tiče tvog performansa, meni je bilo fantastično. Pesma mi je "tra la la". Nisi nam pokazala svoje glasovno umeće. Mislim da treba da biraš zahtevnije pesme. Ali što se tiče izgleda i šoua na sceni, meni je to fenomenalno - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je kao atomska bomba, izašla je i pukla! Oduvala si! Meni je super i stajling i vesela, kao ja, na bini nemirna! Samo tako nastavi - rekao je Đani.

Foto: TvPink Printscreen

U baražnom duelu iz ove grupe su se našle Mina Mladenić i Sanja Bogdanović, a odlukom žirija, nažalost je ispala Sanja Bogdanović, dok je Mina nastavila takmičenje i prošla u četvrti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Dragica Bojanić

#Pinkove zvezde

#Radiša Trajković Đani

#Takmičarka

#emisija

'