AKTUELNO

Pre nekoliko meseci je zaboravio da izvadi vizu za Ujedinjene Arapske Emirate, a ovog puta ne može u Ameriku.

Aca Lukas prošle godine planirao je da sa porodicom ode na odmor u Dubai, ali kako je zaboravio da podnese zahtev za vizu, te je aranžman vredan nekoliko hiljada evra propao.

Foto: YouTube screenshot

Ovog puta, kako za Pink.rs otkriva izvor blizak pevaču, Lukas će izgubiti i više para budući da nije uspeo da dobije vizu za Ameriku za koju je zakazao turneju.

-Aca je već nekoliko puta i javno najavio svoju turneju po Americi na koju bi trebalo uskoro da krene, a ono što mnogi ne znaju, pa ni vlasnici nekih diskoteka u kojima je tamo zakazao nastupe je da je on odbijen za vizu. On bi već 31. marta trebalo da nastupi u Sent Luisu, a 1. apirla u Čikagu, ali će to izgleda biti samo aprilska šala. Njegova supruga Sonja je već otišla tamo i uveliko objavljuje fotografije iz Majamija, a i on je trebalo da da ide s njom, ali mu viza nije odobrena. On mnogo polaže na tu tuneju i biće u velikom novčanom gubitku, ako ne bude otišao, a po svoj prilici i neće - tvrdi izvor za naš portal.

Foto: Printscreen Instagram

Ovo nije prvi put da Lukas ima problema sa vizom, jer je pre nekoliko godina bio deportovan iz Amerike i dobio je nekoliko godine zabrane ulaska u zemlju. Naime, tada Lukas nije u formularima za vizu napisao da je bio u zatvoru. Iako mu je zabrana ukinuta, kada je nedavno ponovo podneo zahtev za vizu, odbijen je!

Foto: Printscreen

Kako Pink.rs saznaje, ovo će popularnog pevača koštati mnogo budući da je planirao da održu koncerte širom Sjedinjenih Američkih Država.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Viza

#pevač

'