AKTUELNO

Tokom izolacije se nije ugojila ni kilogram!

Poznata pevačica Goca Tržan otkriva da se trudi da zadrži odličnu liniju, te da je teretanu napravila u svom domu. Može se pohvaliti da se tokom vremena koje je provela u domu nije ugojila ni kilogram.

- Treniram jednom dnevno i to ne preskačem, motivišem se tako što se pogledam u ogledalo, pa vidim šta sam sve pojela. Imam i trenera koji je fantastičan i koji nam i dalje daje treninge, samo sada onlajn. On nas svakodnevno zove da proveri da li smo sve uradili, tako da i ne smem da zabušavam. Oči mi ispadnu dok odradim zadato, ali ne odustajem - kaže Goca i dodaje da se skala na vagi nije pomerila od početka izolacije.

Foto: Instagram.com/gocatržan

- Nisam se ugojila za vreme izolacije. Toliko kuvam i spremam da mi je muka od jela. Sva tri obroka dnevno sama napravim - tvrdi pevačica i dodaje da su suprug Raša i ćerka Lena zadovoljni njenim kuvanjem.

- Vrlo su zadovoljni oboje, moj muž naročito voli što kuvam, to mu je najveći blagoslov. Doručkujemo, ručamo i večeramo zajedno, kod kuće. Sad sam pravila roštilj i pekla sam domaći hleb koji je odličan. Pojeli smo ceo i toliko je dobar da ću sutra ponovo da ga spremim.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca kaže da vreme u izolaciji provodi i u čitanju.

- Čitam puno, knjige koje sam počela a nikako nisam stizala da završim, evo sada imam dovoljno vremena. Radim na sebi u svakom smislu te reči. Lepo je što smo Lena, Raša i ja po ceo dan zajedno, naravno da bismo voleli da idemo među ljude, ali sve će ovo proći. Ima vremena i za druženje.

Autor: M.K.

#Goca Tržan

<
'