AKTUELNO

Pevač Darko Lazić, koji je danas oko 13 časova uhapšen u mestu Subotište kod Brestača zbog toga što je upravljao vozilom bez vozačke dozvole, kažnjen je u sudu u Rumi novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara, a kako prenose mediji, sudiji za prekršaje pokušao je da pošto-poto opravda svoj postupak.

Naime, prema informacijama dobro obaveštenog izvora, Lazić je rekao da od skora ima vozača, ali da danas on nije mogao da ga vozi. Takođe je dodao da je morao da sedne za volan kako bi dete odvezao kod lekara.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

- Darko Lazić je rekao da planira da uđe u proceduru polaganja vožnje, kao i da zna da do tada mora da izmiri sve saobraćajne kazne i da njihov broj nije mali - ističe izvor.

Jedva izvukao živu glavu

Podsećanja radi, Darko Lazić je u oktobru 2018. godine doživeo tešku saobraćajku, kada je vozio pijan i bez vozačke dozvole, a tada je imao 1,39 promila alkohola u krvi. Lekari su se danima borili za njegov život - folker je bio u komi, a u mesecima koji su usledili morao je da koristi kolica i štake. Više od mesec dana proveo je u Zemunskoj bolnici, a zatim je krajem novembra te godine oporavak nastavio u banji u Mladenovcu, gde je boravio sve do Božića. Imao više operacija, a u intervjuima posle nesreće sticao je da se opametio, te da će savete lekara, kao i zakonske propise, shvatati ozbiljno, što izgleda ipak nije slučaj.

Autor: D.T.

#Darko Lazić

<
'