AKTUELNO

Situacija u Zadruzi polako se stišava, pitanje je samo koliko će trajati zatišje.

Sinoć je u Beloj kući organozivana emisija "Gledanje snimaka" i zadrugari su po ko zna koji put suočeni sa svojim postupcima i izgovorenim rečima u trenucima kada misle da ih niko ne vidi i ne čuje.

Kako Luna Đogani nije prisustvovala emisiji, Marko Miljković, njen bivši dečko, imao je zamerke na račun Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Ovaj zadrugar smatra da su Anabela i Gagi zakazali kao roditelji.

Sinoć smo imali živ dokaz da roditelji nisu mogli da smire sopstveno dete. Što nisi naučila svoje dete da ne laže? Nadam se da si sada srećna - govorio je Miljković Anabeli.
Neću se smiriti dok te potpuno ne vidim, drago mi je što je Gagi napokon preuzeo Lunu pod svoje - rekla je Anabela.
Ja preuzimam svoje dete jer nije dobro. Smatram da je Marko trebalo da je zagrli sinoć, trebalo je drugačije da postupi, Luna je svakim danom bivala lošija, njegov način nije dobar, on je trebalo da joj priđe sinoć. Ne možete da raskinete sa osobom sa kojom ste bili godinu i tri meseca, ja to tako ne bih uradio, ja nisam takav - rekao je Gagi.

I sinoć se povela polemika oko Luninih laži u vezi sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, a Miljković je izneo nove tvrdnje i sumnje.

 Na narednom snimku prikazan je razgovor Gagija Đoganija i Marka Miljkovića. Gagi je tom prilikom rekao da je najbolje da Marko i Luna Đogani prekinu, a Miljković je potvrdio da je tačka na njihovu ljubav definitivno stavljena. 

U jednom trenutku u toku večeri Marko je prokomentarisao raskid sa Lunom, a onda iskoristio priliku što Đoganijeva nije tu, da počasti uvredama njenu majku Anabelu rekavši joj da je smeće.

Na narednom snimku zadrugari su videli i čuli razgovor Miljkovića i Ermine Pašović, a Ermina je pričala Marku šta joj je sve Anabela ispričala, kako je Luna Đogani izgledala kada ju je Marko ostavio.

U toku sinoćnje emisije mnogi zadrugari komentarisali su situaciju u kojoj se našla Luna Đogani, kao i njen odnos sa roditeljima, a jedna od njih bila je i Jovana Tomić Matora. Ona je tvrdila da je sve vreme ćutala jer je imala osećaj da bi svojim mišljenjem uvredila Gagija Đoganija, a izgleda da je bila u pravu.

Kako je Luna Đogani preksinoć prespavala u zatvoru, ona još uvek nije stigla Belu kuću pa nije pristustvovala ni ovoj emisiji. Čini se da ju je kopkalo šta se dešava za crnim stolom te je sve vreme nervozno šetkala po delu imanja u kom se nalazila i kao da je pokušavala da oslušne o čemu pričaju zadrugari.

Nakon emisije sa Anabelom je prošetala Jovana Tomić Matora i pružila joj podršku za dalji boravak u rijalitiju i pokušala da je ubedi da se ne povlači i ne ćuti za crnim stolom.

Autor: J.Đ.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

<
'