AKTUELNO

Sa bivšim suprugom držala je čuveni beogradski lokal na Senjaku u kojem se dogodilo ubistvo.

Poznata filmska i pozorišna glumica Nada Blam ostvarila je tokom dugogodišnje karijere brojne uloge, ali malo je poznato da je tokom osamdesetih bila vlasnica kultne diskoteke "Nana", koja je od devedestih poznata kao mesto obračuna klanova.

Nada je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran.

- U doba kada smo on i ja otvorili čuvenu diskoteku Nanu, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj - navela je Nada.

Foto: Foto/Google Maps

Slavna glumica koja je od supruga razvela devedesetih, istakla je da je u to vreme imala dosta para, ali i brdo nevolja.

- Imali smo mnogo novca, ali i mnoštvo nevolja. Bilo je i onih situacija kakve čitate u štampi. Zaista sam se našla u nebranom grožđu, nisam ni znala da takve stvari postoje. Išla sam u muzičku školu, pa na Akademiju i odjednom sam postala vlasnica kafića. Mislila sam da ću umreti. To nije posao koji sam umela da radim. Sada bih umela, ali ne želim. Nikada više poručila je Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

"Nana" poprište krvavih obračuna!

Klub "Nana" na Senjaku dobro je poznato svim beogradskim "klaberima", ali i pripadnicima bezbednosnih i obaveštajnih organizacija: od kada je u martu 1990. godine u njemu ubijen "žestoki momak" Andrija Lakonić, klub je često bio poprište krvavih obračuna. Slučaj "Lakonić" nije bio jedini sa krvavim krajem u ovom klubu u elitnom beogradskom naselju Senjak. Tako je krajem 2013. Mirko Milačić (32) Crnogorac prisutan na tamošnjoj kriminalnoj sceni, teško ranjen ispred "Nane" nakon što su se on i njegovi prijatelji posvađali sa mladićima za susednim stolom. U avgustu 2014. godine, trojicu mladića ispred kluba „Nana“ izrešetao je motociklista u pokretu. U pucnjavi koja se dogodila oko 5.45 ranjeni su Predrag Lj. (37) u nogu, Igor R. (32) u leđa i takođe u nogu Marko V. (22).

Autor: Pink.rs

#Nada Blam

#diskoteka nana

<
'