AKTUELNO

Kako je sve manje zaraženih koronavirusom u Srbiji, tako propisane mere postepeno popuštaju - život se polako, ali sigurno vraća u normalu, a danas je, posle nekoliko nedelja, iz kuće izašla i mlada pevačica Teodora Džehverović.

Pred kamerama emisije "Ekskluzivno" pojavila se tip-top sređena, a potom priznala da je slobodno vreme, koje inače nema, sada iskoristila na najbolji mogući način.

- Puna sam energije, smatram da smo dobili ovaj odmor potpuno neplanirano svi mi. Nažalost, takva je situacija i nećemo mnogo komentarisati to, ali ja sam ovo prihvatila nekako kao odmor, da radim možda neke stvari koje nisam mogla da radim dok ovo nije postojalo. Smatram da sam ovaj karantin iskoristila onako maksimalno – trenirala sam, bila sa svojim bliskim ljudima... Nekako, svaki dan sam živela kao da je poslednji - kaže Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim je proglašena pandemija koronavirusa, usijali su se komentari na račun Džehverovićeve koja je u spotu za numeru "Tresi, tresi", koju je objavila u decembru prošle godine, nosila zaštitne maske bez kojih danas građani ne izlaze iz kuće. Svi su bili saglasni da je upravo ona "predvidela koronu", međutim pevačica kaže da je sve to samo slučajnost.

Foto: Printscreen YouTube/IDJVideos

Nije da nemam osećaj za neke stvari da predvidim unapred, ali ovo definitivno nisam mogla (smeh). Da mi je neko pričao da će ceo svet da se zatvori, da nećemo moći nigde da mrdnemo, definitivno ne bih poverovala. Maska je sasvim slučajno došla, videla sam negde na internetu i rekla:“Hoću da imamo ovo, fora mi je“ i sada ljudi to komentarišu:“Da li je ova predvidela koronu?“. Verujte mi, ljudi, ne!

Autor: D.T.

#Teodora Džehverović

#koronavirus

#pevačica

<
'