AKTUELNO

Strašno!

Pevačica Sandra Rešić, ćerka čuvenog Nina Rešića, završila je u obaveznoj izolaciji od 14 dana zbog koronavirusa pošto je doputovala iz Dubaija. Ona se ne žali na situaciju u kojoj se našla jer je, kako sama kaže, zahvalna na tome što je zdrava. Rešićeva je otvorila dušu i otkrila potresne detalje iz života, te progovorila o sestri Ameli, koja se bori sa kancerom.

Foto: Pink.rs/D. Cakić

Najstarija Sandrina sestra Amela već 17 godina živi u Americi, a Rešićeva je ispričala kroz kakvu je golgotu prošla tokom trajanja borbe sa rakom.

Mi smo prošle godine uspeli da sakupimo novac za Amelu. Njoj je kancer u remisiji, odnosno povlačenju. To je počelo kao kancer grla, pa se proširilo na štitastu žlezdu, koju su morali da joj izvade, pa su tu malo napravili haos. Kancerogene ćelije su bile slobodne pošto su uklonili štitastu, sva sreća da nije otišlo na pluća. Ali na vreme smo sakupili novac za tri glavne hemioterapije, gde je ona imala strašno gađenje. Ona je bukvalno izgubila kosu za jedan sat. Sada je sve to u povlačenju, ona je dobro, hvala bogu. Kontroliše sve tabletama. Čujemo se, rekla mi je da se ne sekiram i da će sve biti okej. Verujemo i nadamo se da će sve biti kako treba - ispričala je Sandra.
View this post on Instagram

#nomakeup #nofakehair #ostanikodkuće 🙃🤓

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic) on

Autor: N.V.

#Nino Rešić

#Sandra Rešić

<
'