AKTUELNO

Pokazao šta sve mora da radi, pa oduševio pratioce na društvenoj mreži.

Poznato je već da je glumac Petar Strugar (32) veliki ljubitelj životinja, a naročito konja, a svojom poslednjom objavom dokazao je i šta je spreman sve da učini za svoje ljubimce. On je svoje slobodno vreme potpuno posvetio ovim životinjama, te ga provodi na jednom salašu izvan Beograda. No, kako izgleda jedan, nimalo lak dan ljudi koji se bave ovim poslom, pokazao je glumac svojom objavom na Instagram profilu.

Naime, on je zob kojim se konji hrane, istresao iz džakova u veliko skladište gde se namirnica čuva. Objavio je tri fotografije i svoj naporan posao opisao u tri faze.

Foto: Instagram.com/p_strugar

- Stigla zob. Prva faza: Popeti 32 džaka zobi u silos svojeručno. Druga faza: izručiti istu iz džakova u silos. Treća faza: lečenje od upale tri dana. Epilog: tona zobi je u silosu - napisao je glumac u opisu fotografije.

Foto: Instagram.com/p_strugar

Njegovim pratiocima dopalo se što je glumac sasvim opušten, te im je pokazao i kako izgleda kada je prljav i neuredan zbog posla koji je morao da obavi, te su mu u komentarima ispod fotografije uputili komplimente, a jedna devojka ga je čak i zaprosila.

Foto: Instagram.com/p_strugar

"Ne treba ti teretana, ovo je mnogo bolje", "Udaj se za mene, imam kombajn", "Kraljina", "Ako treba pomoć, tu sam", komentari su njegovih pratilaca, a pitanje je kako će Strugarova bivša, pevačica Milica Todorović reagovati na ovu ponudu za brak, koju je glumac dobio.

Autor: M.K.

#Petar Strugar

<
'