AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koju obožava Srbija!

Nova, 31. epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink i ove subote od 21:30h. Novi zapleti će gledaoce ovog televizijskog ostvarenja prikovati za male ekrane, jer večerašnja epizoda donosi nova uzbuđenja!

Nevena i dalje izbegava da prizna Siniši da nosi njegovo dete. Strepi kako bi on prihvatio tu činjenicu i suočavanje sa istinom.

Ružica ne uspeva da sakrije svoje uzbuđenje zbog Damira. I pored toga što joj je priznao da ima sina, što bi inače trebalo da predstavlja prepreku za vezu, ona u njemu vidi nešto više od običnog udvarača. Džoni će pokušati da je upozori da Damir nije momak za nju. Da li je u pitanju ljubomora ili se nešto dublje u tome krije?

Foto: RTV Pink/Promo

Marina uporno pokušava da shvati kako funkcioniše posao u klubu u kom radi kao hostesa. Traži objašnjenje zašto je nedovoljno plaćena. Uskoro će saznati šta je po sredi i istina joj neće prijati. 

Danijelino stanje se komplikuje. Ona i Gagi odlučuju da je vreme da se vrate u Beograd. Kokiju će jedan slučajni susret promeniti život. Devojka s kojom je proveo detinjstvo i koja mu je bila prva ljubav, pojaviće se iznenada usred Beograda. 

Foto: Promo

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu serije koja je osvojila sve generacije, “Preživeti Beograd”!

Autor: Pink.rs

#preživeti beograd

<
'